Leon’s Place Boutique Hotel

Leon’s Place 

In het prachtige Leon’s Palace in Rome vindt u een van de meest exclusieve designs verwerkt in het hotel. Dit mooie Italiaanse designhotel ligt dichbtij het beroemde Via Veneto en is op ongeveer 10 minuten loopafstand verwijderd van het Villa Borghese park.  

Het hotel beschikt over ruime en luxe kamers die van alle gemakken voorzien zijn zoals: een airconditioning, luxe meubels, een marmeren badkamer en een mooi uitzicht op het historische centrum!  

Het hotel zit gevestigd in een zakenwijk met veel mooie gebouwen op loopafstand. Zo zitten er diverse overheidsgebouwen en belangrijke ambassades in de buurt.  

Golfen in de buurt 

Marco Simone Golf & Country club 

De mooie golfbaan van Marco Simone is een verbazingwekkende groene oase van rust op slechts een paar kilometer van het centrum van Rome.  De golfbaan telt maar liefst 27 holes en biedt meerdere prachtige vergezichten vanaf de baan. Tijdens het spelen van de baan merkt u de mooie waterpartijen en goed geplaatste bunkers. 

Castelgandolfo Golf Club 

De prachtig ontworpen baan van Castelgandolfo was voorheen een vulkanische krater. In deze krater is een prachtige intieme groenbaan aangelegd met mooie brede fairways en mooie waterpartijen. De baan is goed te spelen voor alle golfliefhebbers van verschillende niveau’s. 

Olgiata Golf Club  

De goed onderhouden baan Olgiata Golf Club staat bekend om zijn mooie fairways en snelle greens. De baan is zeker niet makkelijk door de hoeveelheid bomen en goedgeplaatste waterpartijen die u de aandacht erbij houden.   

Circolo del Golf di Roma Acquasanta 

De Circolo del Golf di Roma, geopend in 1903, is de oudste club van Italië, maar is altijd meegegaan met de veranderende tijden. Omgeven door een verbazingwekkende uitzichten, vereist de baan meer precisie dan kracht. De greens zijn klein maar goed verdedigd door waterhindernissen, bunkers of grasbermen. 

Gastronomie  

In het ochtenduur kunt u heerlijk genieten van het uitgebreide ontbijt in het hotel. Hierbij heeft u de keuze uit diverse keukens. Na het spelen van een mooie ronde golf op een van de banen kunt u heerlijk ontspannen bij het gezellige café genaamd Visionnaire. Voor de sporters onder ons is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis uitgebreide fitnessruimte.