Villa Torrinha

Villa TorrinhaTegenover de uitgestrekte plantages met sinaasappelbomen ligt het landelijk gelegen Villa Torrinha, aan de westkant van Lagoa. De volledig gelijkvloerse villa kijkt uit op de twee imposante pieken van de Monchique, de Foia en de Picota. De villa is in 2021/2022 volledig gerenoveerd. De grote tuin (in totaal 5000m2) beschikt over een boomgaard met… Lees verder Villa Torrinha

Sheraton Parco de’ Medici Rome Hotel

Parco De’ Medici Rome Hotel 

Dit luxe golfresort ligt in een park aan de rand van Rome en aan de gelijknamige golfbaan. Een ideale plaats om golf met culinair genieten en cultuur te combineren. De Spaanse trappen, Trevi fontein en Vaticaanstad bevinden zich op 10 km. Afstand. Het Parco de’ Medici is een charmant country-style hotel, omgeven door de fairways van de 27-holes golfbaan. Het restaurant waar men de beste Italiaanse gerechten kan nuttigen, heeft een mooi terras met uitzicht op de golfbaan. Hier genieten we van het ‘Welcome dinner’ en later het ‘Farewell diner’. Sluit de avond af met een lekker drankje in de trendy pianobar Borgia.

Hotel Octant Ponta Delgada

Hotel Octant Ponta Delgada Geniet van heerlijke luxe in hotel Octant Ponta Delgada gelegen in de best beoordeelde zone van Ponta Delgada. Dit prachtige hotel ligt in Ponta Delgada op het eiland Sao Miguel van de Azoren. Het hotel biedt maar liefst 123 kamers met heel mooi uitzicht op de zee. Ieder modern uitgeruste kamer… Lees verder Hotel Octant Ponta Delgada

Octant Hotel Furnas

Het luxe en gezellige hotel Octant Furnas ligt in Vale Das Furnas op het eiland São Miguel. In deze omgeving vindt u ook de meeste thermale bronnen van Europa. Het mooie hotel is in 2015 gerenoveerd en beschikt nu over nieuwe faciliteiten zoals diverse zwembaden en een spa- en wellnesscentrum.

Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa

Een 5-sterren hotel in het afgelegen Siracusa. Borgo di Luce I Monasteri is gehuisvest in een villa die ooit een Benedictijner klooster was, daarna het huis van adellijke families, waaronder de Catalanen en baronnen van Melilli. Vervolgens omgebouwd tot een  toevluchtsoord in de buitenwijken van Syracuse. Een stad met een duizendjarige geschiedenis, omgeven door groene citrusgaarden, palmbomen, johannesbroodbomen en olijfbomen. Alles is aanwezig voor een heerlijke golfvakantie. Een 18 holes par 71 golfbaan, grote Spa, binnen- en buitenzwembaden en 102 kamers voorzien van alle comfort met uitzicht op het Siciliaanse platteland.